Thursday, February 19, 2015

Savrsena

Stavila sam obe slike iako parce nije najbolje iseckano, ali da vam prikazem vernije strukturu;) Pa da pocnemo:DDD Kore sam najmanje menjala, dodala sam samo jos 30 g lesnika na kolicinu navedenu u rcp, i od tih 200 g lesnika ukupno- 150 fino a 50 grubo samlela u  secku...volim kad ima nesto i "za pod zub";) I da, dodala 1 kasicicu arome lesnika. E sad, zuti fil- dodala jos 100 ml mleka, jos 50 g karamel bombona (tj. 2 kesice cele iskoristila), jos 70 g secera, i cim sam skinula serpu sa sporeta ubacila maslac u vrelu smesu bez prethodnog miksanja i mesala dok se nije istopio, prekrila prozirnom folijom i sa serpom pravac u hodnik na hladne plocice:D Kasnije po rcp dodala umucenu slatku pavlaku. Od gore dodala ganache  od 250 g cokolade, 3 pune kasike meda, 300 ml slatke pavlake i 2 kasicice arome lesnika:njami:Ukrasavanje sa 2 kesice slaga i 1 kasikom nutelle;) Rezultat- cisto savrsenstvo!!:nesvjestica::nesvjestica::nesvjestica:Totalno kremasta, sa lesnikom svuda, plus cokolada i karamel, delovi lesnika za grickanje i nutella...mislim da vam je jasno kakav je to vatromet u ustima kad je probate;):nesvjestica:Mily, hvala ti puuuno na ovom rcp, predobar je!:klap-klap: Ulepsala si nam docek, to ako tortica doceka sutra{#emotions_dlg.roll} U svakom slucaju, danas sam slusala ono mmmm od svih koji su je probali, i zato ti puuuno hvala:zagrljaj:
coolinarika.com

ahmoo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.
Templates blogger

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright @ 2013 recepti.