Stavila sam obe slike iako parce nije najbolje iseckano, ali da vam prikazem vernije strukturu
Pa da pocnemo
Kore sam najmanje menjala, dodala sam samo jos 30 g lesnika na kolicinu navedenu u rcp, i od tih 200 g lesnika ukupno- 150 fino a 50 grubo samlela u secku...volim kad ima nesto i "za pod zub"
I da, dodala 1 kasicicu arome lesnika. E sad, zuti fil- dodala jos 100 ml mleka, jos 50 g karamel bombona (tj. 2 kesice cele iskoristila), jos 70 g secera, i cim sam skinula serpu sa sporeta ubacila maslac u vrelu smesu bez prethodnog miksanja i mesala dok se nije istopio, prekrila prozirnom folijom i sa serpom pravac u hodnik na hladne plocice
Kasnije po rcp dodala umucenu slatku pavlaku. Od gore dodala ganache od 250 g cokolade, 3 pune kasike meda, 300 ml slatke pavlake i 2 kasicice arome lesnika
Ukrasavanje sa 2 kesice slaga i 1 kasikom nutelle
Rezultat- cisto savrsenstvo!!

Totalno kremasta, sa lesnikom svuda, plus cokolada i karamel, delovi lesnika za grickanje i nutella...mislim da vam je jasno kakav je to vatromet u ustima kad je probate
Mily, hvala ti puuuno na ovom rcp, predobar je!
Ulepsala si nam docek, to ako tortica doceka sutra
U svakom slucaju, danas sam slusala ono mmmm od svih koji su je probali, i zato ti puuuno hvala
coolinarika.com
0 comments:
Post a Comment