Saturday, February 21, 2015

Kremisimo kocke

Sastojci


  •  2 vrećice Pudinga vanilin Dolcela By Podravka
  •  2 žlice Pšeničnog oštrog brašna Podravka By Podravka
  •  2 žlice Gussnela Dolcela By Podravka
  •  100 g šećera
  •  1 l mlijeka
  •  250 g maslaca
  •  200 g Čokolino namaza
  •  5 krem bananica
  •  100 g čokolade
  •  700 g keksa Petit Beurre
  •   sok od 2 naranče
  •  2 vrećice Šlag pjene Dolcela By Podravka
  •  250 ml mlijeka

Priprema

  1. Sadržaj vrećica pudinga, brašna, Gussnela i šećera razmutite u malo mlijeka.
  2. Ostatak mlijeka zakipite, uklonite s vatre, dodajte mu razmućenu mješavinu pudinga te neprekidno miješajući kuhajte 1-2 minute.
  3. U rashlađenu puding kremu umiješajte razrađeni maslac i električnom miješalicom izradite glatku kremu. Kremu razdijelite u 3 dijela.
  4. U prvi dio umiješajte čokolino namaz, u drugi dio narezane krem banane, a u treći naribanu čokoladu.
  5. Kekse umočite u sok i rasporedite po pripremljenom plehu. Na njih stavite prvu kremu pa ponovo poredajte red keksa te ih prekrijte drugom kremom po kojoj posložite red keksa i na kraju premažite trećom kremom.
  6. Sadržaj vrećica Šlag hita uspite u hladno mlijeko i miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete čvrsti šlag.
  7. Šlag premažite preko kolača i dobro rashladite.
     
  8. Izvor: coolinarika.com

ahmoo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.
Templates blogger

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright @ 2013 recepti.