Friday, February 20, 2015

Torta španski vetar sa rozen korama


Kore za Rozen tortu su najbolje kada ih napravite sami, ali ne morate se mučiti pitanjima da li će vam uspeti, kada u svakom bolje snabdevenom marketu možete da ih pronađete.

Priprema

Orahe preliti sa malo mleka i prokuvati odnosno popariti. Zagrejati preostalo mleko sa šećerom, dodati razmućen puding i kuvati dok se ne zgusne. U puding dodati, belu čokoladu, poparene orahe i promešati. Penasto umutiti margarin i sjediniti sa filom. Slatku pavlaku umutiti u čvrst šlag i odvojiti manji deo za ukrašavanje torte. Preostali šlag staviti u fil, promešati i filovati kore. Tortu premazati i ukrasiti šlagom i ohladiti.

ahmoo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.
Templates blogger

0 comments:

Post a Comment

 

Copyright @ 2013 recepti.